domingo, 23 de noviembre de 2008

GRAFITIS I REFLEXIONS DE JOVENTUT


Aquest cap de setmana s'ha fet un taller de Grafitis organitzat pel casal de Joves l'Escorxador. On hi havia els grafitis antics d'altres ocasions, a la rira(riera i penya)es va pintar la llarga paret de color blau i sobre aquest fons els motius aquatics han anat apareixent.
Segur, com tot, que no agradarà a tohom però s'havia de veure amb quin interès i tècnica aquest joves guiats pel tallerista anaven desenvolupant la seva obra.
Les accions amb jovent sempres solen aixecar polèmica. Els joves han de trencar esquemes i si els donem les eines els poden trencar en positiu. Solen comprometre's més del que creiem. Ara venen temps de crisis i ja he sentit masses vegades que caldrà retallar segons quines activitats de festes, joventut, cultura... Estic d'acord caldrà retallar el que faci falta però des d'una programació i priorització i no des de la prespectiva que la despesa en algunes regidories és "malgastar".
Austeritat? Si però no ara si no sempre en la despesa pública. I canviar el xip que la despesa en joventut no és prioritària. El jovent serà qui ens agafarà el relleu i com el pensem implicar si no li donem recursos? Les preguntes serien interminables.
Felicitats als organitzadors i ànims.

No hay comentarios:

Publicar un comentario