martes, 6 de abril de 2010

Adreces electròniques. Estaria bé un estudi social o psicològic

Per un tema que ara no ve al cas he hagut de fer servir un llistat d'adreces electròniques i m'ha vingut al cap la pregunta:  les adreces electròniques haurien de poder-se estudiar des del punt de vista sociològic i/o psicològic?

Hi ha gent que posa el seu nom, ja sigui amb inicials, jugant amb el nom i cognoms, amb punts i guions alts i baixos.
D'altres fan servir algun seudonim, malnom, sobrenom, nick i alguns també algunes coses indesxifrables.
I també hi ha aquells que ja es veu que ni tan sols l'han triat doncs és d'una organització i sabent el nom i cognoms de les persones les podries esbrinar tu mateix.

La pregunta m'ha vingut al cap pensant que algunes adreces potser no es poden donar a tot arreu. Algun sobrenom estrany pot ser un bon indicador en un curriculum? Una adreça rebuscada pot donar bona impressió en els negocis? I si tens una adreça de sempre super divertida però ara la fas servir per promocionar-te ja sigui professionalment, socialment, etc.?

I això ho lligo amb el que ja s'anomena la netiqueta. Potser no tenim prou en compte amb els mitjans 2.0 segons quines correccions però cal estar alerta, sense obsesionar-se i necessitar llavors si un psicòleg.

Crec que el tema dona per un bon debat i gairebé un tractat.

Us animo a pensar-hi.

25 anys de la Colla Gegantera d'Arenys de Munt

Enguany els Gegants d'Arenys de Munt fan 25 anys i per tant la seva colla gegantera també. La primera reflexió personal és que ens fem grans doncs me'n recordo perfectament de l'arribada dels gegants, la Remei i en Martí, i fins i tot de les especulacions de quant arribarien, de com serien, etc. durant molt de temps.

Darrere 25 anys de la colla hi ha molta feina feta, molts quilometres fets, moltes dificultats superades, moments bons i moments dolents. I uns valors compartits: Treball en grup, estima per Arenys de Munt, per Catalunya i les seves tradicions. I la satisfacció d'haver dut el nom d'Arenys de Munt arreu.

Tot això es pot veure a l'exposició que la Colla Gegantera te a la sala d'exposicions municipal. A través dels records recollits en el munt de sortides fetes et fas una bona idea de la feina feta. Per això us animo a anar-la a veure-la i a donar-los suport. Realment s'ho mereixen.

Vaig tenir l'honor de poder estar a la inauguració de l'exposició i d'inaugurar-la com a Alcalde Accidental.
No puc dir res més que gràcies per la feina feta i també per l'atenció rebuda.

Ànims i endavant almenys 25+25+25+25 etc. anys més.