jueves, 6 de febrero de 2014

Voluntaris, voluntariat, participació


Aquest dissabte es va fer el sopar d'inici d'any de voluntaris per Arenys de Munt. Una agradable vetllada entre les persones que durant l'any fan activitats vers els altres.
Que regalen un bé preuat i a vegades escàs avui en dia  que és el temps. Temps que un es treu de la família, de temps d'oci i de tantes altres coses.

Els voluntaris i voluntàries, de voluntaris per Arenys de Munt i de les altres entitats, fan una tasca necessària per que la nostra societat sigui una mica millor. Suplint on l'administració no arriba però jo crec que va més enllà. Encara que tinguéssim les necessitats bàsiques de tothom caldrien entitats com la de voluntarisxArenysdeMunt. Per que les entitats de voluntariat fan millor una societat, ens ajuden a implicar-nos i ens donen espai per aportar el nostre granet de sorra per desenvolupar el nostre poble, país...

Gràcies a tothom que dedicar temps al Voluntariat. Hi ha el tòpic que es rep més del que es dona, per experiència pròpia puc afirmar que sí bé es tòpic també puc dir que és absolutament veritat.








 

No hay comentarios:

Publicar un comentario