lunes, 21 de enero de 2013

Sopar amb els Voluntaris per Arenys de Munt


 Un any més al inici d'any els Voluntaris per Arenys de Munt hem fet el sopar d'any nou. Amb aquest sopar ens volem agrair la tasca que hem fet i animar per la que hem de fer en el nou any.

El President, Josep Juvanteny, autentica anima de l'entitat ens va dir que el 2012 havia estat un bon any i que si per nosaltres era un bon any havia estat un bon any per la gent que rep la nostra acció. Que si l'any 2013 ens va igual ja en tenim prou. Que està content doncs l'entitat ha crescut amb socis i voluntaris i això ens porta ser optimistes vers la continuïtat de la nostra entitat.



La Ramona Planas, Vicepresidenta, ens va llegir com sempre un poema i dir unes paraules d'agraïment cap a tothom. La Ramona també és una gran persona que tant amb els voluntaris com amb el Banc de Sang  fa una feina immillorable.
L'Assumpció amb la botiga de segona ma, en Toni a Protecció Civil, en Joan a... l'altre a una altra activitat i un llarg etc. Gràcies a tots i totes





I per acabar el president com cada any ens va preparar una sorpresa. Un tortell amb uns escuradents a cada tall que tenia un numero per un premi.
Un joc divertit que va posar un final divertit al sopar que més que el menjar el que va ser bo va ser la conversa, compartir, noves idees i energies renovades al servei d'Arenys de Munt i la seva gent.

Fins l'any que ve i bona feina durant el 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario